It is currently 25 May 2018, 11:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 1 of 1
 [ 1 post ] 

WW2airsoft.be rules and guidelines


Author Message
 Post subject: WW2airsoft.be rules and guidelines
PostPosted: 28 Mar 2011, 19:11 
Offline
Site Admin

Joined: 27 Oct 2009, 23:51
Posts: 1
Beste forumbezoekers,

Bij deze enkele regels en richtlijnen betreffende ons forum:

1. Lees de regels! Je bent dus al goed bezig... volhouden he! :)

2. Don't piss off a moderator! Of je account wordt voor onbepaalde tijd geblokkeerd... Wil je dit vermijden? Keep on reading and pay close attention :) Mods hebben het laatste woord in elke discussie. Heb je toch een probleem of een vraag/opmerking bij een actie van 1 van de mods. Contacteer hen dan via PM of mail. For your information, momenteel zijn er 3 mods: Zmarre, Baker en Connor.

3. Gebruik de zoekfunctie zo veel mogelijk! De kans dat iemand ooit al dezelfde vraag heeft gesteld of idee heeft gepost is reëel... Topics die reeds bestaan worden zonder meer gedelete. (Zie ook regel 2)

4. Doe geen dubbel-posts (zelfde bericht in dezelfde topic) of cross-posts (zelfde bericht in meerdere topics)... dit is irritant! We heard you the first time! :)

5. Gebruik de edit knop! Die verschijnt in elk bericht in de rechter bovenhoek. Post dus geen 2 replies na elkaar in dezelfde topic... wil je iets toevoegen aan je vorige reactie? Of heb je de oplossing al gevonden alvorens er iemand reageert?... gebruik de edit knop en pas je bericht aan! (Tip: Als je iets wijzigt aan je post kan je dit aangeven door er 'Edit:' ofzo voor te zetten... Is niet verplicht, maar zo zien alle lezers dat je dit achteraf hebt toegevoegd)

6. De 'quote' functie is zeer handig... maar gebruik ze wijs! Quote enkel het deel van de post waar je op wil reageren... verwijder alle overbodige tekst... dat komt de leesbaarheid ten goede. Vermijd ook het quoten van afbeeldingen. Vervang ze liever door de URL naar die afbeeldingen. Zo weet iedereen ook waar het over gaat, je vervuilt de thread niet onnodig, en geïnteresseerden kunnen nog steeds op de URL klikken als ze willen. Staat de afbeelding enkele pagina's terug? Dan is het soms wel zinvol om de afbeelding te quoten... But do it wisely!!

7. Afbeeldingen zijn leuk... een beeld zegt meer dan 1000 woorden... Maar hou de afmetingen beperkt!!
Een afbeelding mag MAXIMAAL 800px (pixels) breed zijn... Is ze breder? Dan maak je er beter een link (url) van... Post je toch een grotere bredere afbeelding die het hele forum uit proportie trekt... Dan zal een moderator je post wijzigen... of deleten als hij slecht gezind is :D

8. Gebruik leestekens!! Niets is zo irritant als een post 10x te moeten lezen om te kunnen ontcijferen hoe de zinsconstructie in elkaar zit. Mensen die niet met leestekens kunnen werken kunnen terecht op deze website: http://nl.wikipedia.org/wiki/Leesteken... of zoeken beter een ander forum... (Zie ook regel 2)

9. Geef een duidelijke titel aan je topic. Kort en bondig.

10. Offtopic... Begin niet over iets anders te lullen dat weinig of niets met de thread te maken heeft... start dan liever een nieuwe thread over je nieuwe onderwerp...

11. Offtopic... Gebruik iemand's thread niet als een chatbox! Er zijn andere middelen genoeg om je persoonlijke conversaties te voeren... MSN, Mail of desnoods een PM-bericht. Of ga eens een keer met elkaar op café! Veel leuker dan achter je scherm te zitten chatten...

12. Offtopic... Het gebruik van "[offtopic] [/offtopic]"-tags geeft u niet het recht om offtopic te gaan zeveren...

13. Offtopic... DON'T!!

14. Vermijd onnuttige replies... Een reply met enkel een smiley ":D", of enkel de uitdrukking "hehe" zijn onnuttig en irritant. Deze worden zonder meer verwijderd... Ook eender welke andere reply die weinig meerwaarde biedt aan de conversatie zal worden gewist... Je wordt hier niet gewaardeerd naargelang je aantal posts. Je hoeft dus NIET op elke post te gaan antwoorden, dit zal eerder een omgekeerd effect hebben.

15. Uiteraard is verbale agressie uit den boze! Krijg je hier toch mee te maken, breng dan zo snel mogelijk een moderator op de hoogte. De persoon in kwestie zal al snel tegen regel 2 aanlopen.

16. Heb respect voor andermans mening of overtuiging ookal ben je het er niet mee eens. Gelukkig denken en doen we niet allemaal hetzelfde, het zou een saaie boel worden! Achterliggend zijn we hier allemaal met dezelfde reden (een geschifte interesse in WW2)... Houd dat in het achterhoofd en respecteer de onderlinge verschillen.

17. Dit forum is geen re-enactment forum en zeker en vast geen historisch archief. We proberen de mensen die het wensen historisch correcte informatie te geven, maar overdrijf hier ook niet in. Blijf niet eindeloos doordrammen over iets... Geef uw mening/opmerking (met betrekking tot de topic!), en laat het dan aan de persoon in kwestie om ermee te doen wat hij of zij wil. Uiteindelijk kiest deze persoon zelf hoe ver hij in zijn impressie wil gaan. Breng uw opmerkingen over met de nodige beleefdheid en respect, uiteindelijk is de hoofdzaak hier nog steeds airsoft.

18. Stel jezelf even voor. Nu je tot hier bent geraakt wordt het hoog tijd om er eens in te vliegen. We zijn hier een redelijke hechte groep waar de meeste mensen mekaar ook persoonlijk kennen (door verschillende skirms, beurzen, herdenkingen of andere events). Het is dus leuk als je jezelf even voorstelt aan de rest van de groep. Dit kan je doen in de 'Introduction' sectie. Have fun!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Moderator:

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 1 of 1
 [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron